20.3.2013

Kukonpoikia, kananmunia ja rapeita vohveleita


Nyt se on kaupoissa, keväisen kaunis huhtikuun Gloria! Olkoonkin että ulkona on miinusasteita, saa kevät saapua, tein aamulla ranskalaista munakokkelia ja illalla paistelemme vohveleita parvekkeella. Kyllä, lue lehdestä että mikäs juttu tää nyt oikein on.

Kiitos vohveliraudan lainasta ihanalle Murun jengille!


Kuvat Reetta Pasanen / Gloria

8 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Onpas kauniita kuvia ja kaunis olet itsekin tuossa kuvassa. Saako udella, mistä kenkäsi ovat? Olen etsinyt kauniita, laadukkaita nilkkureita tai saappaita löytämättä mistään. Haluaisin vain simppelit, ilman mitään krumeluureja.

viiru kirjoitti...

Saiskos sitä vohveleiden ohjetta tännekkin? Ostin himoissani vohveliraudan jota olen päässyt käyttämään vasta kerran kun se ei oikein sovi tähän karppaajan arkeen. Joku viikonloppu voisi kyllä kuitenkin taas herkutella.

Hanna kirjoitti...

Kiitos Sini! Kengät on Nina'sista, olivat valitettavasti viimeinen alepari, jonka taannoin nappasin. Itsekin etsin pitkään eleettömiä saappaita, nämä vastasivat kutsuuni. ;)

Hanna kirjoitti...

Viiru, lupaan vohvelireseptin tänne, kunhan toukokuun Gloria ilmestyy kauppoihin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Piti käydä heti ostamassa lehti, vohvelit on ihania (eikä ne muutkaan ohjeet huonolta vaikuta). Meillä on ihan paras vohvelirauta, sain sen isovanhemmiltani ja se on hankittu 60-luvulla. Rauta painaa tolkuttomadti, toimii edelleen hienosti, vaatii reilusti voita ja sillä tulee uskomattoman hyviä ja rapeita vohveleita. ..

Anna

Hanna kirjoitti...

Vanhat ja painavat raudat on parhaita, ne Clas Ohlssonin räpsykät on ihan turhia vekottimia. ;)

Laura kirjoitti...

Ihana, ihana Hanna!

Hanna kirjoitti...

Ite oot ihana <3