20.3.2013

"Rouva, ei omia ananaksia ravintolaan."Eilen minua vietiin ympäri kaupunkia kuin markan munkkia. Lounas Farangissa, palaveri taksin takapenkillä, drinksut ja sen perään illallinen Boulevard Socialissa. Aikaan on saatu paljon, joskus kannettavaa toimistoa on hyvä höykkyyttää mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.

Kannoin koko päivän ananasta laukussani. Jos löydän valioyksilön, en kykene jättämään sitä kaupan hyllylle. Tämä aamu starttasi blenderissä pyöritetyllä etelän hetelmällä, piti tehdä koneella ihan kaikkensa etteivät sormet olisi hyppineet näppäimistöllä tähän tyyliin: äkkilähtö lämpimään pääsiäiseksi.


6 kommenttia:

Nanuska kirjoitti...

Itse puolestani kävin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa Raflassa ja käynti vastasi, jollei jopa ylittänyt korkeita odotuksiani! Wasabi-lohi oli erittäin maukasta ja monivivahteista sekä palvelu ystävällistä. Kiitos miellyttävästä illasta sinne siis!

Hanna kirjoitti...

Nanuska, onpa ihana kuulla, kiitos viestistäsi. Vien terkut henkilökunnalle!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, sun on joskus ehdottomasti kirjoitettava ostajan opas hedelmä- ja vihanneskauppaan! Minä saan valioyksilöitä vain säkällä. Kiitän jo etukäteen.

Kaista

Hannele kirjoitti...

Tuo ananas kassissa saa aikaan paitsi yltyvän matkakuumeen myös sympatianyökytyksiä, onneksi kummallisia kassinsissältyksiä on muillakin!

Maire kirjoitti...

Ananashamsteri, mahtavaa :D

Äkkilähtö lämpimään tekis hyvää täälläkin. Pyysin just ystävääni lenkille (lätäköiden ja jääkokkareiden sekaan), joka vastasi kieltävästi Maspalomasin uima-altaan ääreltä. Pah!

Hanna kirjoitti...

Kaista, kiva idea, pistänpä korvan taakse!

Hannele, matkakuume on ihan tapissa täälläkin, matkustelu ei sitä ainakaan laske, päinvastoin.. ;)

Jäätikölenkissä on se hyvä puoli, että sne jälkeen kuiva asfaltti tuntuu maailman iiseimmältä lenkkialustalta ja juoksu sujuu kuin tanssi. ;)