3.4.2013

Radio Helsingin vieraana


Ville Blåfield ja Lena Nelskylä kutsuivat minut Radio Helsingin Kyselytunnin vieraaksi, otin kutsun ilolla vastaan ja kipitin Sanomataloon.

Olipas hauskaa, eikä jännittänyt lainkaan! On se vaan helppoa olla radiossa, ei tarvitse meikata eikä välittää maneereistaan. Kiitos kutsusta,  Ville ja Lena, olette mahtavia!

Jos et ollut kuulolla, kuuntele ohjelma linkistä. Kuunteliko joku, heräsikö ajatuksia?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totta ja painokasta asiaa juttelit-ja niin luonnollisesti ;)

Katri kirjoitti...

Hei! Sattuisiko sinulla olemaan vinkkejä chevren paistamiseen? :) Olen yrittänyt tuhat ja sata kertaa saavuttaa sellaisen lopputuloksen, että chevren pinnalle muodostuu ohut kullanruskea kerros, mutta en ole onnistunut siinä kertaakaan. Olen testannut jo varmaan jokikisen googlettamalla löytyvän ohjeen, mutta mikään ei tunnu toimivan. Onkohan se edes teorian tasolla mahdollista kotona tavallisella paistinpannulla ilman sen kummempia hifistelyvehkeitä? :)

Hanna kirjoitti...

Kiitos paljon, siellä oli kivaa olla vieraana, jospa se välittyi. ;)

Hei Katri, itse teen sen usein uunissa, 220-250 astetta ja grillivastus, muutama minsa. Jos on kova kiire niin onnistuu se pannullakin, kuuma pannu, öljy ja juusto mukaan. Jotkut vuohenjuustot eivät ruskistu kauniisti, pyydä juustomyyjältä sellaista tavaraa, että siihen saa haluamasi kaltaisen pinnan. Suosittelen että leikkaavat isosta kiekosta parin sentin paksuisia viipaleita. Voit leikata juustokiekon alle palan paahtoleipää, leikkaa saman muotoiseksi kuin juusto, kokoa päällekkäin ja heitä uuniin. Tsemppiä, vuohenjuustohimo on kova juttu, kuulun samaan kastiin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuuntelin, pitkälti samalla linjalla olen. Koko perheen voimin ravintolaan, nauttimaan isolla poppoolla hyvästä seurasta ja ruuasta. Totta on, että tietyissä paikoissa ei niin hyvällä katsota esim. lapsiperheitä tai perheitä joissa on puheliaita teinejä ;) Mitenkäs ne lapset ja nuoret muuten oppisivat ravntolakulttuuria kuin siellä olemalla? Eikä oikeastaan varsinaista kulttuuria tarvitsekkaan oppia, normaaleja käytöstapoja, kohteliaisuutta ja toisen huomioimista. Välillä siitä vain syntyy sitä ääntä - iloisista lapsista, nuorista ja aikuisista :)
Lauralaukku

stiina kirjoitti...

Mielenkiintoinen ja miellyttävä haastattelu!

Suhteeni ruokaan on samanlainen kuin sinulla.

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä vuohenjuuston paistamisessa pannulla ei ole muuta niksiä, kuin että pannun on oltava TODELLA kuuma. Siis kun luulet, että pannu on kuuma, anna paahtaa vielä hetki... anja

Katri kirjoitti...

Kiitos paljon vuohenjuustovinkeistä! :) Uunissa en ole vielä koittanutkaan sitä valmistaa, joten sitä täytyy testata seuraavaksi! :) Olen pyytänyt Stockan juustotiskiltä chevreä, jonka pitäisi toimia hyvin paistamisessa, joten en usko, että vika on itse juustossa vaan minun osaamattomuudessani.

Anonyymi kirjoitti...

ruokaguru???

Hanna kirjoitti...

Juuri näin, Lauralaukku. Eikä tietenkään sitä ravintolamaailmaa tarvitse lapselle opettaa, jos se ei kuulu perheen tapoihin muuten. Meillä se on ollut luonnollista aina, monestakin syystä. Ja siksi itsestäänselvyys, itse en olisi suostunut luopumaan rakkaasta ravintolaharrastuksesta vaan sen takia että meille syntyi lapsi. Mukaan vaan, sanon mä! ;)

Oi kiitos Stiina!

Anja, totta puhut. Meillä savuaa usein pannut hellalla, itselle se on jo niin selvää että kuuma pannu on todella kuuma pannu. Ja kun siihen heittää vaikkapa ohuen lohisiivun niin koko kämppä on mustan savun vallassa, mutta kun rakastan grilliraitaa.. ;)


Tsemppioä sitten vaan Katri, tulehan kertomaan kun onnistut. ;)

Heh, arvaat varmaan etten ole itse ollut tuon tekstin kanssa tekemisissä? Olen ihan minä vaan, en minkään alan guru. ;)