5.4.2013

Safka på svenska julkistamistilaisuus

DSC_0693


Kuvassa Safka-tiimimme, josta puuttuu graafikko Kirsti Maula, terkkuja sinne Berliiniin!

Kiitos Annalle käännöksestä, kukaan ei olisi voinut tehdä sitä paremmin. Komea Kenneth kustansi ruotsinkielisen painoksen, yhteistyö on ollut yhtä juhlaa. Kiitos teille!

Lisää kuvia tulossa Safka-kirjan Facebook-sivulle.

Kuvasta kiitos Eevalle!

7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Grattis till den nya gamla boken!

Unknown kirjoitti...

Kirja on kyllä loistava (kuten tämä blogikin), kiitos kaunis siitä :)

http://haaveharrastaja.blogspot.fi/

Hanna kirjoitti...

Tack Nanna! ;)

Kaunis kiitos sinulle mieltä lämmittävästä kommentista! ;)

Idu kirjoitti...

Moikka Hanna!
Täällä se yks helsinkiläinen opiskelijatyttönen, jota lahjottiin joulun alla Safkaa-kirjalla. Pääsin tänään äitini kanssa nautiskelemaan Maxillin antimista (etenkin siitä ju ma lai ses ta fondantista, uuuh) ja tulipa mieleeni, että lupasin arvontaan osallistuessa kertoa, kun olen reseptejänne testannut. Testeille onkin ollut aikaa&energiaa&rahaa jonkin verran! Tosin heh en tiedä, oletteko kuulleet jo ihan tarpeeksi muiden tarinoita kaikkien Safkaa-resepteistä..

Mutta! Pakko kertoa!! Lohi-avocado-wasabi-salaatti!!! Koko sukuni rakkaus minua kohtaan on noussut täysin uusiin sfääreihin sen ansiosta, kiitos siis. Myös haastava mutta palkitseva luumukohokas (saako joku oikeasti pysymään ne kohokkaina pidempään kuin pari sekuntia?!) ja pinaattiletut ovat saavuttaneet suuren suosion.

Ensi palkasta ehkä ankkaa. Niin ja parsaa tietenkin kun kausi alkaa!

Olen tykännyt kirjasta todella paljon. Edelleen siis suuri kiitos sinulle ja Alexanderille!!
Aurinkoista kevään jatkoa! Iih iih! :-)

Tiina - Fanni ja Kaneli kirjoitti...

Huippua - paljon onnea, Hanna!

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan, tilasin kirjastosta safkaa kirjanne, sitä hetken ystävällä kuolattuani... Kirjalla on vaivaiset reilut 140 jonottajaa.. Että ehkä ensi jouluksi saa sitten kirjastoversion itselleen :)

Hanna kirjoitti...

Hei Idu, kiitos ihanasta palautteestasi, olenpa iloinen että kirja on päässyt kanssasi keittiöön ja tehnyt sukulaisetkin onnellisiksi. Siitä tässä juuri on kyse, jengin yhteisistä hetkistä ja jaetusta ilosta.
Pinaattilettuja teen itsekin tosi usein ja kyllä se kohokas aina onnistuu, paitsi joka toinen kerta kun se ei onnistu – maku on aina hyvä, se riittää mulle. ;)
Halauksia ja hyviä hetkiä sinulle, kiitos vielä viestistäsi, teit minusta todella iloisen.

Kiitos kaunis, Tiina! ;)

Kiitos kun kerroit, mä vien kirjastoon muutamia kappaleita lahjaksi, onhan se väärin että jengi joutuu jonottamaan noin kauan. Puhutko muuten Helsingin kaupunginkirjastosta?