23.8.2011

Loppukesän paras pasta


DSC03547


Uusi Fit ilmestyy tilaajille tänään, kauppojen hyllyillä se odottelee noukkijaansa huomenissa. Kokosin lehteen Keittiössä -osion, josta löytyy mm. kuvan punajuuri-kantarellipastan resepti.

Ai ai kun se on hyvää, ja helppo kuin mikä.


11 kommenttia:

diamond girl kirjoitti...

mielettömän hyvän näköistä ja varmasti myös hyvän makuista :)

http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

Hanna kirjoitti...

On, testaahan ;)

Lotta kirjoitti...

Tosi kivan värinen annos. Olisiko mahdollista saada reseptiä myös tänne..? En muuten oikein näe mieltä tämän tyyppisissä postauksissa, tulee sellainen olo että tarkoitus on vain buffata Fit-lehteä.. Muuten pidän blogistasi, niin pitkistä kuin lyhyistäkin postauksista. :)

Hanna kirjoitti...

En hyötyisi henkilökohtaisesti mitään buffaamalla Fit-lehteä, resepti on sinne ostettu ja ajattelin huudella teillekin että sieltä löytyy jos kiinnostaa.

Anteeksi jos pahoitin mielesi postauksella, harmi jos näin kävi. Mahdollisesti resepti löytyy jossain vaiheessa tältäkin tontilta.

Outi kirjoitti...

Tästä tuli mieleen, että en ole tainnut vielä kertoa miten punajuurispagetti upposi yksivuotiaaseen. Upposihan se, ja äitiin kans. Mies vierasti räiskyvän pinkkiä väriä eikä edes maistanut, höh!

Hanna kirjoitti...

Täältä löytyy yksi versio tuosta punajuurispagusta. http://chicling.blogspot.com/2011/07/herkkusuun-punajuuria.html

Haha, mahtavaa että lapsi lusikoi. Mies oppii kyllä, anna sille vähän aikaa. ;)

kissakehraavainen kirjoitti...

Hei Hanna! Kommenttini ei liity tähän postaukseen, mutta kysyn kuitenkin. Vastaavatko blogissa vilahtaneet Marnin mustat platformit hyvin kokoaan? Kaunis kiitos jo etukäteen, jos ehdit vastata. Marnit kummittelevat mielessäni, harkitsen Jenkeistä tilaamista.

Mari kirjoitti...

Maailman kaunein pasta :)

silja kirjoitti...

Aivan loistava pasta ! Punajuuret ja kantarellit olin hakenut torilta, lähimarketin lehtihyllystä nappasin mukaan lehden. Maistui myös teinipojalleni ja hänen tyttöystävälleen. Laitoin vaan vähän iiian reilulla kädellä spaghettia...

Anonyymi kirjoitti...

Lotta: Ei Hanna varmaan pyrkinyt buffaamaan Fit-lehteä, vaan omaa kirjoitustaan siinä.

Ja "anteeksi, jos pahoitin mielesi"-tyylinen suhtautuminen kriittisiin kommentteihin on ehkä ylimielisin mahdollinen bloggaaja-asenne.

Hanna kirjoitti...

kissakehrääväinen, Marnin popot ovta gramaan verran isommat, kuin normaalisti. Otin itse kuiutenkin 39 kuten tavallisesti, käytän päkiäpohjallisia, sitten ovta hyvät. 38 olisi ollut liian pieni.

Kiitos ;)

Hieno juttu Silja, kiitos kommentistasi!

Ylimielisin mahdollinen bloggaaja kiittää kommentista ja on hitusen hämmentynyt kyseenalaisesta tittelistään.