24.4.2012

Kevään merkkejä

_DSC0006_DSC0011

Kevään ensimmäiset terassikahvit Korkkarin Kaffecentralenissa. Kyseisen kahvilan yhtälö on kaikessa käsittämättömyydessään toimiva: halpa ja hemmetin hyvä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paras yhtälö kaupungissa - samaa mieltä. Tosin Kaffecentralenin business keskittyy muualle kuin kuluttajiin, joten hyvä, että kahvin hinta on pysynyt järkevänä. Terkuin, Museokadun vakioasiakas

Roberta kirjoitti...

Jälkikasvu yms rajoittavat aamuisia pikaulosmenoja, mutta... Silloin harvoin kun mahdollista on, pakollisen ensiespresson sijaan huitaisen naamani kylmällä vedellä, vedän jotain vaatetta päälle ja painelen Centraleniin (Rööperi tai Korkkari). Yleensä en ole maitokahvin enkä take away -kippojen ystävä...

...MUTTA SITÄ AUVOA KUN AAMUKOFEIINIANNOSTA PANTANNEENA SAA KC:N CAFFE LATTEN KOURAANSA JA VOI FLANEERATA KADUILLA. Kymmenen minuutin super-luxus.

Toisen tyyppiset aamu-kicksit saa Frambois'n croissantilla (esim. Tehtaankadun Muhevasta). Ei ole yhtä ranskalaista tuotosta muualla Suomessa saatu. Näitä kahta ei kuitenkaan voi yhdeistää, menee överiks. Joko luxus-kaffe yksinään tai basic espresso ja sarvi.

Tai sitten freesaava juoksu, jonka jälkeen kunnon omeletti.

Tai kunnon vällyjumitusta toivoen, että puoliso hoitaa syöpäydälle jonkin näistä ;)

Aamut on <3

Roberta kirjoitti...

Yöpöydälle, ei syöpäydälle (?).

Kati kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Pliis, älä käytä tota hemmettiä. Se on ihan hemmetin ärsyttävä tehostesana! Oot niin ihana muuten :)

K

Hanna kirjoitti...

Kyllä, on se vaan niin ihanaa maksaa cappuccino yhdellä kolikolla.

Vitsi miten ihanasti kirjoitit, saatoin ihan fiilistellä kanssasi siellä kadulla! Lenkin jälkeen kiskon minäkin omeletin, parasta.

Kiitos huomautuksesta. Hemmetti-kiintiöni taitaa olla täynnä, onhan noita viljelty tänä vuonna jo kaksin kappalein. Kröhm.

Anonyymi kirjoitti...

Pistäkää nyt kunnon fyrkat sivujen uudistukseen. Suunnitelkaa ja hyödyntäkää. Resursseja on. Eli tsemppiä nimenomaan. Kahden talouden omaavana tiedän että vaurautta voisi käyttää huonomminkin. Terkut jedasta.