30.10.2012

Lähetä kuva avokadopastasta ja voita kirjapaketti


_DSC0074

Kuljeskelin Otavan Kirjakaupan käytävillä ja keräsin sieltä syliini muhkean kirjapaketin, en kuitenkaan itselleni, vaan jollekulle teistä.
Jos olet kokannut avokadopastaa, lähetä kuva annoksestasi kirjamme Facebook-sivulle. 1.11 arvotaan ensimmäisen kirjapaketin voittaja, joten ole nopea niin ehdit vielä mukaan. Onnea peliin!

Kirjapalkinnon lahjoittaa Otava

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olenko ainoa, jolle avokadopasta ei alkuunkaan maistunut?

Hanna kirjoitti...

Tuskinpa olet, en ainakaan itse ole törmännyt ruokaan josta kaikki pitäisivät. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyväähän se on, olen aina silloin tällöin tehnyt.
Yhtä vain ihmettelen nimittäin että miten niin tämä olisi teidän "keksimänne" juttu, onhan tällaista tehty eri puolilla maailmaa iät ajat.
Lehdistö tietysti tykkää siitä että kaikille resepteille olisi joku "keksijä" vaikkei sellaista minusta ole mahdollista osoittaa.

Mikä ei tietysti poista sitä faktaa että ruoka on tosi hyvää!

Meeri

Hanna kirjoitti...

Kiitos Meeri kommentistasi, hauskaa että on maistunut sinullekin. ;)
Kirjamme on täynnä reseptejä jotka on lainattu isoäidiltä ja ties mistä, emmekä ole missään vaiheessa muuta väittäneetkään. Nyt kun huutelen mieheltäni vastausta kysymykseesi, ei hän osaa sanoa sitä kellonlyömäää kun kyseisen setin kuroi kasaan. On varioinut avokadon ja pastan kanssa jo kymmenen vuotta, joten jostakin toki on hänkin inspiraationsa varmasti saanut. Kerro toki, jos tiedät kuka meidän avokadopastareseptin takana on, me nimittäin olemme missanneet ja kreditoimme mielellämme.

Anonyymi kirjoitti...

Eikun sitä juuri tarkoitinkin että ettehän te itse minusta olekaan väittäneet että miehesi olisi jotenkin "keksinyt" tuon ruuan, kyllä se on nimenomaan lehdistö mikä asian on niin vääntänyt.

Ja ei, en todellakaan tiedä kuka sen reseptin takana olisi, eihän sellaista voi tietää. Sen voi että samanlaista on tehty eri puolilla maailmaa vuosien ajan. Eri kielillä jos laittaa vaikkaa nettiin hakusanoja niin pääsee reseptien äärelle.

Teille tietysti kunnia siitä että olette tavallaan tuoneet sen yleisempään tietoisuuteen Suomessa, se on hieno juttu. En mitenkään mollaa teitä mistään plagioinnista tms. Eihän ruokajutuissa ole olemassa kai sentään mitään rekisteröityjä tavaramerkkejä!

Meeri

Hanna kirjoitti...

Kiitos tarkennuksesta Meeri, tuo viestisi sattui vaan samaan saumaan, kun oli ollut vääntöä erään lehden kanssa tekijänoikeuksista - tai oikeammin niiden puutteesta. Taisin ylireagoida, pahoittelut.
Nastaahan se on että saa tämmöisen ruokailmiön aikaan, siitä kuuluu tosin kiitos kaikille niille muille jotka tätä alkoivat kokkaamaan ja onnistuivat. ;)

Piritta kirjoitti...

Hanna, terkut Manhattanilta. Lähdin ennen myrskyvaroitusta Whole Foodsiin ja mietin mikä toimisi lohturuokana Sandyn ajan? No se pasta tietysti. Oli herkkua.

Hanna kirjoitti...

Mikäs sen parempaa kuin terkut Manhattanilta?! Ehkä se, että itse pääsisi taas sinne, edellisestä kerrasta on liikaa aikaa..

Unknown kirjoitti...

Pasta oli todella herkullista, paitsi korvasin limen sitruunalla ja basilikan lehtipersiljalla, eikä minulla ollut muuta juustoa kuin parmesaania ja emmentalia, joten laitoin niitä. ja tämä pasta tehtii täällä Turkin Alanyassa, ja resepti leviää täälläkin kulovalkean lailla

Hanna kirjoitti...

Kiitos Tuula kommentista, variointi on ihan suositeltavaa, varmasti maistuu hyvältä noinkin. Terkkuja Turkkiin!