23.4.2013

Toukokuun Gloriassa kokkarit kamuille

Toukokuun Gloria saapuu tänään kauppoihin ja koska nyt alkaa juhlan aika, kokosimme tähän numeroon sormin syötäviä, astetta haastavampia herkkupaloja. Jokaisessa niin huikeat maut, että kehuja satelee kokille takuuvarmasti.

Suupalat on suunniteltu siten, että voit napata sieltä vaikkapa vaan yhden suosikkisi ja valmistaa sen vieraidesi iloksi, olipa luvassa äitienpäivä, vappu, ylioppilasjuhlat, rippijuhla taikka ihan vaan kokkarit kamuille. 
Vinkkejä juhlajuomiin löytyy niitäkin tuosta jutusta, omat suosikkini sanovat toukokuun juhlissa poks.

Tätä juttua oli poikkeuksellisen hauskaa tehdä, kuvasimme kotonamme ja fiilis oli mitä mainion. Pyysin malleiksi oman elämäni Kauniita ja rohkeita; Ridgeä ja Tayloria Mikkoa ja Annaa. Sopeutuivat mahdottoman hyvin kantamaan jumalaisen kauniita timantteja ja samppanjalasi pysyi kauniisti kädessä. Jos Mikolta olisi kysytty, olisi tainnut pysyä tuo sormuskin kädessä.

Kuvauslainoista tahdon kiitellä vielä tälläkin tontilla seuraavia tahoja:

Kaikki timangit ja niiden sommittelu mallien päälle valkoisin hansikkain Kultaseppä Kulmala
Annan mekko Maison Martin Margiela, minun mekkoni Isabel Marant / Beam
Jaloleinikit / Inbloom

Allekirjoittaneen meikki, hiukset ja kynnet Marii Sadrak


Malja juhlalle, elämälle ja keväälle!Kuvat Sami Repo / Gloria

7 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

No tämä tuli kyllä kuin tilauksesta! Sen verran paljon on pippaloita tulossa, että juuri tällaiset reseptit ovat olleet hakulistalla. Kiitoksia!

Satu kirjoitti...

Skumpat on kesän juhliin on jo tilattu. Mutta ruokatarjoilu oli vielä vaiheessa. Joten tämähän tulin kuin tilauksesta :)

Laura - Tee Hetki kirjoitti...

Täytyypä ehkä kipaista kauppaan ja napata Gloria mukaan. Tällaisia kevätkekkerireseptejä kaipaillaan nimittäin täälläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ostinkin Glorian jo aamusta, mutta vitsi, nämä herkut taitavat jäädä ainakin osin testaamatta :( Lähiystäväpiiri koostuu tällä hetkellä lähes täysin raskaana olevista naisista, jotka eivät voi syödä raakaa lihaa. Jos olen käsittänyt oikein, myös raaka kala ja pehmeät juustot ovat samalla listalla. Vai käsittääköhön raaka kala vain vakuumipakattuja tuotteita? Höh, pitää tehdä kekkerit sitten vain itselle.

RouvaS kirjoitti...

Huomasinkin jo Kauniin facesta yhden näistä upeista kuvista ja ajattelin, että tämä Gloria on pakko ostaa! Reseptit tulevat kuin tilauksesta!

silja kirjoitti...

Kiitos taas Glorian jutusta ! Testasin vappupäivänä avokado-leipäset ja Colonnara-kuohuviinin. Aivan loistava yhdistelmä, eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi : )

Hanna kirjoitti...

Ollos hyvä, Daniela!

Jee, hyvä kuulla Satu!

Laura, toivottavasti löydät suosikkisi ja saat herkkuja pöytään. ;)

Vakuumipakattuja kaloja itse vältin raskaana, enpä kyllä muista että olisin sushiakaan syönyt..

Kiva kuulla, RouvaS. Ihanaa kevättä!

Kiitti Silja palautteesta, ihanaa kuulla että onnistuivat ja maistuivat!