29.5.2013

Tule mukaan adidaksen juoksukouluun


Nyt alkaa olla viimeiset hetket käsillä, jos mielit mukaan adidaksen juoksukouluun. Täältä voit lukaista edellisen postaukseni aiheesta, suoraan ilmoittautumaan pääset tästä
Tommy Lindgren vetää puolimaralle johtavaa heimoaan, meitsin poppoo tähtää elokuun lopussa juostavalle Midnight Runille. Joonas Laurila valmentaa molempia juoksutiimejä, lisää hänestä voit lukaista Helsinki Core Trainersin sivulta. Loistavia tyyppejä molemmat kundit, treeneistä tulee salettiin hauskoja! Ja hei, on siellä mukana eräs taikurikin, joka sai kuukausien jumit irti meitsin niskasta. Ja sain neonvihreetä teippiäkin tuonne lavan tuntumaan. Kehonhuolto, asia jota en enää laiminlyö, palaan aiheeseen matkan varrella. 

Olen itse saanut tämän projektin ansiosta potkun takamukselle, varhain aamulla mittailin Kaivarin mäkeä ja totesin sen olevan vielä niskan päällä. Katsotaan uudemman kerran sitten kesän lopulla, uskon että sekin selätetään, kovalla treenillä. 

Sinut on haastettu, tule mukaan juoksemaan!kuvat: adidas

6 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Moikka,

mitähän tämä maksaa, kun itse en ainakaan löytänyt mistään?!

Ja onko tämä Helsingissä?

Hanna kirjoitti...

Hei Jenny,

Ei maksa mitään, adidas valitsee hakemusten perusteella 15 juoksijaa molempiin heimoihin, treenit ovat Helsingissä. Mukaan voi liittyä myös virtuaaliseen Heimoon, jolloin saat ohjelmat meilitse ja voit treenata missä ikinä oletkin. Ohjeet löytyvät tuolta www.adidasheimo.com

Anonyymi kirjoitti...

Pääseekö mukaan vain ja ainoastaan facebookin kautta?

t. Liia, joka ei ole facessa..

Asli kirjoitti...

Uu, sain tänään puhelinsoiton, nyt jännittää! :)

Hanna kirjoitti...

Liia, voit laittaa lyhyen hakemuksen (ikä, kaupunki, puh.nro ja perustelut) osoitteeseen heimo10@adidasheimo.com.

Jee Asli!

Anonyymi kirjoitti...

Heips! En ihan kässännyt, että oliko se facebookissa se virtuaalinen mukaan lähtö..? Pitääkö se hakemus laittaa siihenkin? Kun siinä heimo-mailissa ei lukenut tarkemmin..
Terv. Ihminen periferiasta