30.6.2011

Ruoalla lahjottu


DSC02405




DSC02388




DSC02404


Sain ystävältäni tuliaisia Grassen auringon alta: rosmariinia, laakerilehtiä sekä salviaa. Salvia tuoksuu pyörryttävän ihanalle. Tuoksu jää ihanasti käsiin ja rauhottaa läsnäolollaan koko pitkän päivän.

Rapeakuorinen, sisältä mehevä leipä on leivottu tänä aamuna, asialla tosin en ollut minä. Pojallani on mahtava kaveri, jonka äidin leipomat leivät ovat täydellisiä. Leipovaa naista ja minua yhdistää muun muassa rakkaus ruokaan, jauhamme siitä tuntikausia. Jauhamisesta tulikin mieleeni, että pitääkin pysähtyä ostamaan jauhoja matkalla saareen. Pinnbröd, se on illan ohjelma kun pääsemme avotulen ääreen.

Voikaa ihanasti ja viettäkää paras mahdollinen loppuviikko!


3 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Miten kaunis leipä :) varmasti myös hyvää!!

Anonyymi kirjoitti...

pinnbröd taitaa olla tikkuleipää:)
Tikkupullaa on joskus tullut syötyä!

Hanna kirjoitti...

Oli kyllä Elli, aivan ihanaa!

Juurikin niin, hauska ohjelma avotulelle, johon jo melko pienetkin voivat osallistua paistajan ominaisuudessa.