1.6.2011

Sushiunatkoon!


DSC00257



Hyvä, ravitseva ja puhdas ruoka on minulle vakava asia. 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

niin minullekin, ja yksinkertainen, kuten myös sinulle, olen ymmärtänyt. Herrrkullisen näköistä, olin itse japanilaisen Norikon sushikurssilla ja seuraavaksi menen hänen japanilainen teeseremonia-kurssilleen, josta saan tod.näk. vai nanoripauksen, koska hän on opiskellut sitä 10 vuotta, huh... anja

Hanna kirjoitti...

Yksinkertainen, kyllä vaan! Raaka.aineet tulee erottaa lautaselta valmiissa annoksessa.
Haaveilen itsekin sushikurssista, jostain syystä se aina jää. Riisikeitin, sen tarvitsisin.

Hanna kirjoitti...

Raaka-aineet. Näppäimet hukassa ;)

Pike kirjoitti...

Heippa,

Tässä mun räpellys aiheeseen liittyen;

http://pikeskitchen.blogspot.com/2011/05/tee-se-itse-paremmin-sushi.html

Suosittelisin tsekkaamaan myös tamperelaisen Marusekin rainbow sushin. Miten voi ruoka olla noin kaunista? (luulin ensin että tähän oli käytetty väriaineita...)

Hanna kirjoitti...

Kiitos linkistä, hyvältä näyttää!