11.4.2012

Kattila ja sen kansi

_DSC0782

Sulle on tullut postia tänne Raflaan, kattilan kansi ja kortti.

_DSC0784


Olen syönyt kerran Lintsillä, enkä ikinä unohda sitä. Oli se vaan niin pysähdyttävän ala-arvoista mättöä. Samaisesta syystä en ole kuskannut jälkikasvuani Lintsin laitteisiin, karvat kun nousevat pystyyn paikan ruokatarjonnasta.
En meinannut uskoa korviani kun kuulin Linnanmäen uudesta keittiömaailmasta, huippukokit keittelevät huttujaan kuuden eri konseptin alla. Tarjolla kaikkea sushista poronkäristykseen. Piti ihan tarkistaa oliko kyseessä aprillipila, ei onneksi ollut.

Minua on vaikea lahjoa - uskokaatte että yritystä on ollut. Moussekakuilla, hiilarittomilla leivillä(?!) tai energiajuomilla ei irtoa blogistani siivuakaan mainostilaa. Mutta lähettäkääpä rouvalle kattilan kansi, ravintolalahjakortteja, kutsu viinitilalle, ohje parvekeperunoiden kasvattamiseen, kilo kirnuvoita, samppanjasponsori, jäsenyys ruokapiiriin, VIP-kortti Hotel Haveniin - hups, taisi mennä ahneuden puolelle niin johan herää kiinnostus.

Kansi pääsi laatikkoon, jossa muutkin kannet asustelevat. Kattilan menen noutamaan ensi viikolla, jolloin kerron teillekin lisää kyseisestä ravintolamaailmasta. Ja ehkäpä sen jälkeen lapsenikin tulee tietoiseksi Linnanmäestä. Kröhm.

Lintsin sivuilla lisää tietoa, jos et malta odottaa raporttiani. Koemaistaja on tutustunut konseptiin lehdistötilaisuudessa, samoin kuin Jauhot suussa -blogin Jonna.

11 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Minäkin melkeinpä luulen että tänä kesänä vien lapset Lintsille, sen verran houkuttelevalta tuo ravintolakonsepti kuulostaa. Pakkohan sitä on testata, enkä usko että lapsetkaan laittavat hanttiin...

Riikka kirjoitti...

Lintsin Kattila on kyllä ollut yksi kevään parhaimmista uutisista! Ja kuinka hauska idea tuo kannen lähettäminen!

Johanna kirjoitti...

On oikein hienoa, että Lintsille viimein saadaan myös hyvä ruokapaikka. Toivoa sopii, että ihmiset myös siellä käyvät. Kuulen mielelläni paikan hintatasosta lisää.

Perinteisesti Linnanmäelle on kuitenkin menty ihan muista syistä kuin syömään - siksi toivon, että myös lapsesi pääsee osaksi tätä tärkeää paikkaa! Helsinkiläisenä Lintsi on edustanut minulle jo lapsena tärkeää elementtiä ihanissa kesissä, ja tämän olen pyrkinyt siirtämään omalle paojallenikin.

Muistikuvaa tai merkitystä minulle ei ole ollut sillä, syötiinkö siellä jotakin vai ei. Ehkä vohveli ja hattara? :)

Hanna kirjoitti...

Ehkäpä tapaamme siellä, ravintolan puolella. ;)

Kutsu kansineen oli mainio taidonnäyte mielikuvituksella toteutetusta promosta.

Hintataso kiinnostaa minuakin, kerron lisää kun siitä saan tietoa.
Toki paikka on lapselle elämys, olen vaan tähän saakka ollut niin patalaiska lähtemään huvipuistohin tai muihin, muksun kesät kun ovat kuluneet saaressa, eikä toimetonta hetkeä ole eteen tullut. Nyt kun muistelen niin olemme olleet Lintsillä, pojan ollessa aika napero. Eipä taida muistaa, tai sitten ei ollut vakuuttunut. Veikkaan ensimmäista.. Katsotaan, josko sitten tähän kesään mahtuisi tuollainenkin elämys. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei mekin olemme kesät osaksi saaressa ja vaikka ihanaa onkin niin välillä aika hankalaa keksiä lapselle tekemistä. Voitko vähän kertoa että mitä teette jos teillä ei niitä toimettomia hetkiä ole ikinä ollut? Ottaisin todella mielelläni vinkkejä vastaan. Itse olen muuten aika aktiivinen äiti ja vien lastani huvipuistoihin (Lintsille joka kesä pariinkiin kertaan) ja harrastuksiin mutta juuri saaressa toisen aktivoiminen on mielestäni välillä todella vaikeaa. Kiitos etukäteen!
/ Ninni

Eeva kirjoitti...

No niin - siellä nähdään! Odotan innolla ja erittäin suurella mielenkiinnolla, kyllä Lintsi ja hyvä ruoka samassa lauseessa tuntuu vaan niin mahdottomalta ajatukselta :)

Susanna kirjoitti...

No sun poika on vielä niin pieni että ehtii lintsillä käymään:) Mun pojat olivat aika isoja kun sinne ekan kerran mentiin, itse oon siellä ekan kerran käynyt aikuisena:)

Anonyymille, eihän lapselle tarvitse saaressa luonnon keskellä keksiä mitään tekemistä, sehän on lapsille suoranainen paratiisi mielikuvitusleikkien parissa:)

Anonyymi kirjoitti...

Linnanmäen ravintolauutinen on kyllä parhaita juttuja aikoihin.
Olimme miehen kanssa Linnanmäellä ensimmäisillä treffeillämme (jotka oli muuten sokkotreffit), joten Lintsistä on erityisen ihania muistoja.

Lintsin aiempi ruokatarjonta oli kyllä niin suuri kauhistus, että mielummin jopa ABC, ehkä, tai ei ehkä sittenkään.

Anonyymi kirjoitti...

Ninni/Champagne: Olen itse viettänyt pienenä kaikki kesät kesämökillä ja olihan se välillä aika puuduttavaa, olisin ollut kiitollinen jos minulle olisi keksitty lisää tekemistä. Pikkuveljen ja itseni välillä on suuri ikäero ja kavereitakaan ei siellä mökillä ollut joten koulujen alkaminen oli aina yhtä tervetullut asia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Parvekeperunoista: ohjeita löytyy google-haulla "peruna ämpärissä". 10 litran ämpäri lienee halvimmasta joskaan ei kauneimmasta päästä viljelyastioita. Astian pohjassa on oltava reikä josta liika vesi pääsee valumaan pois. Olen viljellyt ämpäriperunoita pihalla. Sato ei ollut määrällä pilattu mutta olihan se hauska kokeilu.

Hanna kirjoitti...

Hei Ninni, ei me siellä ihmeitä tehdä, syödään, käydään kalassa, siivotaan, nukutaan, luetaan kirjoja, pelataan korttipelejä, tiskataan, uidaan, saunotaan, käydään kauppareissulla (johon kuluu puoli päivää) ja kuunnellaan säätiedotuksia radiosta. Hankalampi on keksiä kotona tekemistä, jos sellaisen pula iskee. Saaressa on mahtavaa kun ei ole sähköä, nettiä eikä muutakaan häiritsevää, saa vaan olla möllöttää. KESÄ, TULE JO! ;)

Siellä nähdään, Eeva!

Hyvin ehtii, samoin kuin Muumimaailmassa (ei, en ole kertonut senkään olemassa olosta. vielä)

Katri, vaikea todella sanoa, onko mitään ABC:ta pahempaa. Huokaus, ja niitä vaan nousee joka tien varrelle. Saa tehdä jo ihan duunia että pystyy välttämään ne paikat pitkillä automatkoilla.. Omat eväät autooon on vaihtoehto.

Aina voi tehdä keppihevosen! http://chicling.blogspot.com/2011/03/hevonen-on-pop.html

Kiitos vinkistä, taidanpa testata!