18.4.2012

Maxillin Parsa Party 19.4

_DSC0942

_DSC0929 _DSC0923


Maxill aloittelee Raflan tapaan parsakautta, huomenna illalla on luvassa Maxillin parsakarnevaalit. Peruutuksen takia salissa on vielä muutama paikka vapaana, joten jos mielit syömään parsamenun, varaa pöytäsi nopsaan numerosta 045-6709802.

Parsa Party 19.4 


Parsakeittoa ja paistettua ankanmaksaa
Sparrissoppa med stekt anklever


Parsaa, parmankinkkua, parmesankreemiä ja uppomuna
Sparris med Parmaskinka, parmesancreme och pocherat ägg


Marmoroitua ulkofileetä, paistettua parsaa ja bearnaise
Marmorerad ytterfilé med sparrissauté och bearnaise


Parsa-tarte tatin ja vuohenmaitojäätelöä
Sparris-tarte tatin med getmjölksglass




Menu € 47

_DSC0900 _DSC0910


Maxill
Korkeavuorenkatu 4
09-638873

3 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Uppomunasta tuli mieleen eilinen Masterchef kilpailu. Oletko seurannut ohjelmaa ja mitä antaisit vinkiksi onnistuneen uppomunan tekoon?

Kay kirjoitti...

Voi, kun on herkullisen näköistä! Ja jos olisin Helsingissä olisin ilman muuta napannut luurin käteen ja varannut itselleni paikan parsakarnevaaleille. Tampereelta on vähän turhan pitkä matka :-)

Herkullista karnevaalia!

Hanna kirjoitti...

Yksi ystävistäni on mestari laittamaan uppomunia, pitäisi kysyä vinkit häneltä. Aion itse testata uppomunien teon seuraavalla brunssilla, jonka kotona järkkäämme. Palaan sinulle sitten asiaan, katsotaan kuinka käy. ;)

Loistava lounas tuo oli, aion palata huomenna nauttimaan sen toisen vaihtoehdon, joka listalta löytyy. Parsahimo on päällä, samaan aikaan varhaiskaalihimon kanssa. Ah, ihana kevät!