21.5.2013

Lähtisitkö silloin kanssani lenkille?


Eikö yksin juokseminen nappaa? Hölkkäätkö samaa ympyrää ilman tavoitetta? Onko hikinauha hukassa ja lenkkarit linttaan astuttu? Jos juoksujalkaasi kuitenkin kuumottelee ja tahdot lenkille kuvassa virnuilevien kavereiden kanssa, ilmoittaudu mukaan adidas Heimoon!

Valitse tavoite ja hae mukaan adidas Heimoon, vaihtoehtoja on kaksi; kymppi ja puolimaraton. 

Heimo10 on meikäläisen vetämä tiimi joka tähtää 31.8. juostavalle Midnigt Runille

Heimo21 vetäjänään Don Johnson Big Bandin Tommy Lindgren, tähtäimenään 21.9. kipaistava Espoon Rantapuolikas.

Molempiin Heimoihin otetaan 15 juoksijaa, jotka treenaavat tähdäten omaan tavoitteeseensa. Luvassa on mahtava porukka, uudenkarheat adidaksen juoksukamat, persuksille potkiva valmentaja ja yhteisön tuoma tsemppihenki. Yhteisiä lenkkejä kertyy kesän mittaan muutama, joten sinun tulisi päästä osallistumaan Helsingissä järkättäviin juoksuihin.
Heimojen juoksuvalmentajana toimii Joonas Laurila, mies joka ei päästä treeneissä helpolla, mutta lupaa saattaa jengit tavoitteisiinsa hyvällä fiiliksellä. Nähtäväksi jää, pysyykö keppi ja porkkana tasapainossa.
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 2.6. mennessä. Hakemukset setvitään adidaksen päässä – suosittelen panostamaan hakemukseen! Ei haittaa jos ekstroverttiutesi ja elämänilosi näkyy hakemuksessasi, plussaa on jos rakastat kiljua sosiaalisessa mediassa pienimmistäkin urheilusaavutuksistasi (itse olen tässä lajissa erityisen taitava) ja olet muutenkin loistava lady taikka upea uros. Nähdään lenkkipolulla, jookos?!

Ps. Jos asut kaukomailla taikka Napapiirillä, voit tulla mukaan virtuaaliseen Heimoon, tuolloin saat itsellesi treeniohjelmat, musalistat ja muuta mukavaa.

Kuvat: adidas

33 kommenttia:

Anne K kirjoitti...

En saanut aukeamaan noita linkkejä (enkä löytänyt perille googlaamallakaan)... Onkohan se vaan tää mun puhelin, joka tökkii?

Oona kirjoitti...

Olisi ihan huikean hienoa! Kymppi on tämän kesän tavoite, erityisen siistiä se olisi sun tiimissä! Joskus kauan sitten osallistuit puolimaratonille, keräilit arvauksia sen suoritusajasta ja arvasin sen verran lähelle että sain palkinnon. Silloin sain ekan kipinän siitä, että ehkä minäkin joskus :) Hakemus tiimiisi lähtee siis ihan justiinsa!

Hanna kirjoitti...

Kiitos Anne K, nyt pitäisi toimia?

Mahtavaa Oona, pidetään peukkuja että sinut valitaan mukaan tiimiin! ;)

Heidi kirjoitti...

Heippa! Huippukiva idea ja haluaisin mielelläni päästä mukaan tuohon kympille! :) Mutta voiko mukaan ilmoittautua mitään muuta kautta kuin Facebookissa? Kyselen tätä siksi että en itse omista Facebook-tiliä...

Miss T kirjoitti...

Heips, mikä hakemus? Pääsin vain siihen "osallistu Facebookin kautta" ja sitten kun klikkasin sitä tuli viesti, että "kiitos ilmoittautumisesta saat pian sähköpostia." Tuleeko ohjeet hakemuksesta meilissä?

Hanna kirjoitti...

Minäpä otan selvää, en osaa tuohon suoralta kädelät vastata, palaan aiheeseen!

Ohjeet tulevat sähköpostitse, pitäisi käsittääkseni kilahtaa melko pian meiliboksiisi. Ilmoita jos näin ei käy, selvitän sitten sitäkin. ;)

Uusi Aamu kirjoitti...

Mä oon niin mukana, mutta valitettavasti vain virtuaalisesti. Tällaset on mahtavia! Kiitos!

Hanna kirjoitti...

Kiva, tervetuloa Heimoon! ;)

Unknown kirjoitti...

Hei kiitos tästä! En yleensä ilmoittaudu mukaan tällaisiin juttuihin, mutta nytpä laitoin hakemuksen vetämään tuohon 21km haasteeseen. Olispa hauska päästä mukaan pporukkaan :)

Hanna kirjoitti...

Pidän sulle peukkuja että pääset mukaan jengiin!

Anonyymi kirjoitti...

Minulle ei ainakaan ole tullut sähköpostia, vaikka aamulla jo ilmottauduin.

Hanna kirjoitti...

Laitoin adidaksellel kyselyn, vastaan sulle heti kun tiedän lisää. Kiitos vielä kun jaksat jättää kommentteja, tästä on suuri hyöty, mikäli muutkaan eivät saa noita ohjeita..

MariQ kirjoitti...

Hakemus myös jätetty, Heimo21!

t. Mari

Hanna kirjoitti...

JEE! Ehkä mun on tultava jossain vaiheessa katsomaan myös heimo21:n treenejä ;)

Irene kirjoitti...

Jopa on reteät vermeet! Minua ei ole siunattu juoksugeeneillä mutta kaitpa tuollaisissa voisi pyöräilläkin. :-)

Toivotan kepeää kenkää ja ketterää kipitystä kohti kesää.

Miss T kirjoitti...

Heippa Hanna,

rekistöröidyin jo eilen Facebookin kautta, mutta en ole vieläkään saanut sähköpostia.

Anne K kirjoitti...

Toimii kiitos!

Sini kirjoitti...

Hakemus heitetty Heimo10! Olispas kiva päästä mukaan saamaan vähän juoksumotivaatiota! :)

MariQ kirjoitti...

Toivottavasti tavataan :)

Miss T kirjoitti...

Heippa taas Hanna,

yritin kolmatta kertaa nyt ja tämä teksti tulee, mutta ei sähköpostia:

"HEIMO21 : olet nyt mukana
10/6 - 21/9

Kiitos, että rekisteröidyit mukaan Heimo21:een ja haluat päästä juoksemaan inspiroivassa seurassa. Täältä löydät uutta tsemppiä treenillesi sekä saat hyödyllisiä vinkkejä juoksun ammattilaisilta. Saat pian sähköpostiisi lisätietoa siitä, miten voit päästä treenaamaan Tommy Lindgrenin vetämän juoksuporukan kanssa kesän 2013 aikana. Aktiviteetit alkavat pian – joten pysythän kuulolla! "

Anonyymi kirjoitti...

Ilmottauduin uudestaan ja nyt sain sähköpostin. Kannattanee tarkistaa mikä sähköpostiosoite Facebookin tiedoissa on, viesti menee sinne.

urubisu kirjoitti...

Miten tohon virtuaaliseen heimoon liitytään? Asun kaukomailla mutta tarvitsen uutta inspistä sekä uutta juoksumusaa!

urubisu kirjoitti...

Selvishän se, samasta linkistä vaan :)

Miss T kirjoitti...

Heippa,

nyt sain sähköpostin :). Hienoa! Ja hakemuskin laitettu!

Hanna kirjoitti...

Hyvä että selvisi, olin juuri tulossa ilmoittamaan että kannattaa tarkistaa fb:n sähköpostiosoite, josko heittää siksi toisaalle.

noora kirjoitti...

aaaah, houkuttaisi niin hirmuisesti, mutta jos 1.9. oon uuden prokkiksen ensi-ilta, niin vetääkö sitä ittensä vaan aivan piippuun? nimim. unelmani on juosta se kymppi, mutta yksin siitä ei taida tulla mitään.

Hanna kirjoitti...

Noora mukaan nyt vaan! Et sä kympillä itseäsi piippuun vedä, lupaan! Mä en ole mikään salama, joten reippaasti mukaan vaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana juttu! Täytyy hakea mukaan jos onni vaikka suosii. Tavoite on kova eli keppiä tarvitaan.

Anna

Ulrika kirjoitti...

Päiväni parani juuri 10 asteella! Hakemus lähtee heti kun töiltä ennätän :)

Hanna kirjoitti...

Hienoa! Tehkää mieleenpainuvat hakemukset ja polulla nähdään! ;)

noora kirjoitti...

jaiks, jännää, laitoin mailin menemään. :) Tää on ehkä vähän neuroottista, mutta kysyn silti: pitäiskö siitä tulla joku automaattikuittaus, vai luotanko vaan siihen, että viestini on vastaanotettu?

Hanna kirjoitti...

Meiliboksiin pitäisi kilahtaa vahvistus ilmoittautumisesta, jos ei saavu niin tsekkaa sun Fb:n asetuksissa olevan meiliosoitteen oikeellisuus. Infoa jos ei tule, otan sitten yhteyttä adidaksen tekniseen puoleen.

noora kirjoitti...

Sain siis facebook-klikkauksen jälkeen ohjeet sähköpostiin, jonka jälkeen lähetin mailitse hakemuksen tuohon heimo10-sähköpostiosoitteeseen. Mietin vaan, että tuleeko siitäkin jonkinlainen kuittaus? (suom = onhan viestini on varmasti mennyt perille?) :) Tuo koulun sähköpostiosoite, josta käsin operoin, on viime talvena ollut välillä hieman ongelmallinen, mutta nyt kaiken pitäisi olla kunnossa. Tiedä häntä. Jos ei muuta, niin olen oppinut varmistelemaan viestimisiäni. (hah, onkohan tuo viimeinen edes mikään oikea sana?)