6.6.2011

Villinä parsaan


DSC00541



DSC00557




DSC00558



Tänään syödään paistettuja ahvenfileitä, kasa pinaattia ja nippu tulitikun ohutta villiparsaa. Kirnuvoilla ja suolalla saattaa olla osuutta asiaan, muita ei kutsuta joukkoon.



6 kommenttia:

Henriikka kirjoitti...

Mistä olet ostanut villiparsaa? En ole koskaan nähnyt missään..näyttää herkulliselta!

Hanna kirjoitti...

Nämä ovat kauppahallista, Putilinilta. Olen kyllä nähnyt muillakin vihannesmyyjillä. Mistä päin olet? Voin kysellä sinua lähinnä olevat villiparsat.

jenninkainen kirjoitti...

Bongasin villiparsaa viime kesänä meidän lähi K-kaupasta, en ollut ennen edes tiennyt sellaisesta. Maukasta oli!

Anne kirjoitti...

Meilläkin paistui tänään ahvenfileet. Lisukkeet eivät tosin olleet yhtä elegantit, meillä mentiin uusilla potuilla ja voilla, kera kepeän salaatin.

Ihanan näköistä tuo villiparsa.

Heli Laiho kirjoitti...

Hanna, olet upea valokuvaaja!

Hanna kirjoitti...

jenninkainen, kannattaakin varmasti pyytää kauppiasta tilaamaan, moni kauppa kylä toetuttaa asiakkaan pyyntöjä!

Malia, mekin taivuttiin sitten perunoihin, pinaatti sai odottaa tähän päivään ;)

Kiitos paljon Heli, ihanaa kuulla, mahtava kohteliaisuus!